Què fem?

Interiorisme

Disseny 360º d’espais comercials

Som especialistes en disseny d’espais comercials oferint l’assessorament pertinent per ajudar a diferenciar-se de la competència. Restaurants, bars, retail, oficines… presenta’ns la teva idea i nosaltres ens encarreguem de tot.

Oferim el servei integral de desenvolupament del projecte “claus en mà”. El client té un únic interlocutor per a l’execució total del projecte; nosaltres.

Disposem de les eines i els industrials necessaris per a la seva correcta i ràpida execució. Ens adaptem a tot tipus de necessitats.

Disseny gràfic

Disseny d’imatge corporativa

Creació de logotips i marques, manuals d’identitat corporativa, i totes les aplicacions gràfiques al negoci (papereria, bosses, dossiers….), així com elements gràfics aplicats a l’espai.

Gràfica per esdeveniments

Disseny gràfic per exposicions, instal·lacions, producció d’esdeveniments i senyalística.

Disseny editorial

Disseny i maquetació de revistes, catàlegs, tríptics, fulletons i qualsevol tipus de publicació.

Disseny web

Disseny i programació de pàgines web fetes a mida i adaptades a les necessitats de cada client. Creació de banners i publicacions digitals.

Campanyes

Definició del concepte creatiu, creació de la big idea i definició de l’estratègia a seguir en funció del concepte creatiu, així com el disseny de tots els suports gràfics (flyers, banners, anuncis, cartells…).